29 dec. 2009

Mai mult contra decat pro



De ce de cele mai multe ori "unele" fete prefera unghiile false în locul unghiilor lor naturale?Cred ele ca sunt mai atrăgătoare,mai elegante dacă își pun unghii de 10cm,colorate în zeci de culori și cu fel de fel de picturi și pietricele?
Ei bine,nu este chiar asa,ci din contra.Adevărul este ca ies mai în evidenta cu acele unghii,dar deloc într-un mod plăcut. Dacă întrebam băieții ce părere au despre aceste unghii,mai mult ca sigur nu vor fi mai mulți de 20% care să spună că le plac asemenea fete cu unghii (fac referire la lungimea unghiilor, nu la model) ca în imaginile ce urmează :
De ce mă refer la părerea băieților?Păi foarte simplu: cum s-ar simți prietenul tău dacă l-ai atinge cu asemenea unghii??Hai să fim serioase,nu suntem în filmele cu vrăjitoare.
Dacă tot vrei să fii elegantă,dar nu ai unghiile prea mari pentru a realiza o pictură pe ele, folosește unghiile false,dar cu bun gust.Nu exagera în ceea ce privește mărimea,nu le alege pe cele mai pictate sau cele mai ascuțite.Uite câteva exemple destul de drăguțe:

Părerea mea este că atunci când folosiţi unghii false,să fie date în totalitate cu lac de unghii pentru a nu se observa faptul că nu sunt unghiile voastre.
Dar la urma urmei,de ce să foloseşti unghiile false când poţi crea un model destul de drăguţ şi pe unghiile mici.Sigur vor fi mai apreciate. ;)
Related Posts with Thumbnails

5 comentarii:

Anonim spunea...

naspa

Anonim spunea...

Mie nu imi cresc unghiile foarte mari, avandu'le foarte subtiri se rup repede si exact cand nu trebuie...Respectiv, cu 4 zile inainte de nunta mea, le avea pe toate praf, desi ma chinuisem mai bine de o luna sa le intretin, pilesc etc. Asa ca am hotarat sa'mi pun unghii false. Recunosc ca au aratat superb mainile mele in ziua nuntii, numai ca avand unghiile atat de sensibile, toata treaba n'a durat decat o saptamana, dupa care m'am trezit ca'mi pica pe capete(mentionez ca erau puse cu acryl) si ca imi ramane jumatate din unghie. Asa ca mai bine trag de unghiile mele micute, dar frumos ingrijite(ca mai nou a aparut stampila cu model - de care iti multumesc Luiza ca mi'ai dat de veste:) ), decat sa mi le degradez pana la ultima suflare si sa dau si o gramada de bani(ca nu e deloc ieftin sa'ti pui astfel de unghii). Pt mine a meritat atunci, intr'adevar, dar a doua oara nu mi'as mai pune...Iar cazul meu nu este singular, asa ca fie'va mila de unghiile voastre....
Mada

Luiza on 27 octombrie 2010 la 22:25 spunea...

Mada, imi pare rau pentru ce ti s-a intamplat. Exact la fel a patit o prietena de-a mea. Mai acu 4 luni, si-a pus unghii cu gel si cand le-a dat jos a constatat ca avea unghiile macate , roase de la jumate. Si inca le mai are, nici nu apuca sa-i creasca 1mm ca se rup. Dar, a inceput sa-si dea cu ulei de ricin si i se vindeca mai repede. Asa ca poti incerca uleiul de ricin.
Te pup si multumesc.

Mada spunea...

Merci pt sfat, Luiza. Uleiul de ricin il folosesc si eu de ceva timp, pe langa uleiul de masline, care face bine si cuticulelor si unghiei, iar mai nou, am descoperit un tratament pentru unghii de la Farmec, care mie imi merge foarte bine. Se pare ca eu sunt mai norocoasa decat prietena ta, unghiile mele sunt complet vindecate. Dar pt asta m'am ocupat de ele in fiecare zi...Si nu ma mai apropii de salonul de manichiura nici macar pt o banala manichiura, am mai multa incredere in manutele mele:) Te pup

Mihaela on 27 februarie 2011 la 14:17 spunea...

Buna. Vroiam sa iti spun ca imi place ff mult blogul tau cu toate ca abia l-am gasit azi te-am rasfoit putin. Sunt de acord cu tine in ceea ce priveste unghiile false, daca sunt prea lungi sau prea incarcate arata total nenatural. Eu oricum nu am nevoie fiindca unghiile mele sunt de lungimea celor french false postate mai sus.. dar mi-as pune unghiute false tocmai pt ca oja tine mai bine si modelele pentru unghii false sunt nelimitate fata de cele pe unghie naturala..dar totusi...pt o fantezie de 2 saptamani parca nu as da la gunoi unghiile mele naturale, la fel de lungi si frumoase...

Trimiteți un comentariu