8 ian. 2010

Ascutite,rotunde sau patrate?





Tot auzi in stanga si dreapta ca e la moda manichiura ascutita? Asa o fi. Dar tu te-ai gandit daca ti se potriveste?
Mereu cand este vorba de moda, mai ales in domeniul vestimentar, trebuie sa facem ce zic respectivii. Daca ei sunt "nebuni", nu inseamna ca si noi suntem. Nu trebuie sa iti modifici mereu forma unghiilor, doar pentru ca cineva da acest zvon.

Ma gandesc, daca maine se poarta unghiile un colt, o ve-ti adopta si voi doar pentru ca se poarta?? Eu sper ca nu.

Parerea mea despre unghiile ascutite este cam aceeasi pe care o am si referiatoare la unghiile false. Am impresia ca dau acelasi aspect de vrajitoare, mai ales daca ies in evidenta cu un model de prost gust (in cele mai multe cazuri, unghiile false au acest aspect ).

In plus, acest aspect de manichiura nu se potriveste oricui. Acest aspect presupune ca unghia in sine sa fie mica, caci, pentru a-i da aceasta forma, trebuie sa creasca destul de mult. Gandeste-te, daca ai unghia mai mare, cum ar arata si cat ar trebui sa creasca pentru a-i da o forma ascutita?!

Daca tie iti place, eu nu am nimic impotriva, numai ca, adoptand acest stil, ar fi mai placut ochiului sa aplici o culoare mai deshisa, iar daca optezi pentru manichiura fratuzeasca, cred ca ar arata mai bine cu un roz sau orice alta culoare deschisa decat cu alb -desi atunci nu mai reprezinta acet tip de manichiura- (am vazut asta la o tipa in facultate si era mai placut pe roz decat alb).

Dupa parerea mea tot unghiile patrate sau rotunde sunt mai elegante si spun asta, pentru ca pe ele poti aplica orice culoare si orice model daca au o lungime corecta.Lungimea unghiei nu trebuie sa depaseasca mai mult de 3/4 (dar si atat e mult) din marimea ei normala.
Din pozele care le-ati vazut aici, care v-au atras atentia placut: cele cu forma ascutita, rotunda sau patrata?

Totul ramane la aprecierea voastra sa alegi forma potrvita unghiilor.




Related Posts with Thumbnails

3 comentarii:

Anonim spunea...

Sunt de acord cu tine. Intr-adevar unghiile ascutite dau un aspect de vrajitoare. Eu pe a mele le port intotdeauna drepte pentru ca asta e stilul care mi se potriveste. E bine ca iti exprimi opinia in felul acesta si dai de gandit ajutandu-ne sa ne alegem forma unghiei corect.

Anonim spunea...

imi pare rau dar nu sunt de acord cu tine.unghile ascutite nu dau un aspect de vrajitoare daca sti ce lungime sa ti le faci, dar ele nu se potrivesc la oricine.unghile ascutite sunt pentru femeile indraznete care prefera sa aiba ceva ce nu are toata lumea pentru ca nu oricine indrazneste sa le poarte.

Luiza on 15 august 2012 la 17:58 spunea...

Acum iti dau dreptate. :)
Daca mi-ai fi scris atunci acest comentariu cu siguranta te-as fi contrazis. :) Daca te uiti cu atentie pe unele din modelele mele (mai recente) vei vedea ca si eu mi-am facut unghiile ascutite. :*

Trimiteți un comentariu