15 ian. 2010

Puncte si linii



Eram in pana de idei, asa ca m-am gandit sa combin doua culori si sa vad ce imi iese. M-am uitat ce culori am, care s-ar asorta si din care mi-ar iesi ceva interesant. Am ales un albastru mai inchis si unu albastru-verzui, mai ales k am si un pluover lung albastru-verzui cu care s-ar asorta perfect pentru iesirea de diseara la o cafenea.

Ce mi-a trebuit pentru acest model? Daca ne uitam in poza alaturat observam:
1. doua lacuri de unghii cu pensula normala;
2. un lac de unghii cu pensula subtire;
3. acul din trusa pensulelor pentru unghii.

Cum am facut? Hai ca va spun, ca sa vedeti ca nu este greu sa aveti grija de cartea voastra de vizita:
1. am aplicat lacul de culoare albastru inchis pe toata sprafata unghiei, am preferat aceasta culoare din cele doua, pentru ca albasru-verzui mi se pare prea strident.
2. am asteptat sa se usuce pentru a putea aplica celalalt lac de unghii, deoarece imi era frica, ca daca nu este uscat suficient, sa nu se intinda peste lacul folosit ca baza. Am ales sa fie inclinat pentru ca nu vroiam sa fie jumate-jumate si sa mai am loc si de un model, in plus e mult mai interesant asa.
3. am asteptat sa se usuce acest strat si pentru ca nu am trasat perfect lacul de culoare mai deschisa, m-am gandit sa aplic o linie de culoarea alba acolo unde se intalnesc cele doua nunate. Am ales alb ca sa mai deschida putin culorile de pe unghie, caci, daca as fi folosit negru, in primul rand, nu s-ar fi cunoascut asa bine din cauza lacului folosit ca baza si, in al doilea rand, unghiile ar fi fost prea inchise;
4. ca sa nu fie prea simplu m-am gandit sa mai fac niste linii, dar nu chiar pe toata unghiile la fel. De cele mai multe ori, aleg unghia degetului mare si inelar ca fiind diferite;
5. intr-un final, pe unghiile pe care am trasat doar o linie, m-am gandit sa mai fac niste puncte cu acul din trusa cu pensule pentru unghii de culoarea albastru-verzui. Pe o coala de hartie, am pus cateva picaturi de lac de unghii, iar cu acul am luat lac de pe foaie si l-am aplicat pe unghii.

Ce lacuri de unghii am folosit eu mai exact? Urmatoarele:
  1. baza: lac de unghii Gabrini numarul 34 la un pret de 3lei;
  2. partea de sus: lac de unghii Elanor numarul 535 la un pret de 3,5lei;
  3. model: lac de unghii cu pensula subtire Orkide numarul 01 la un pret de 4lei.
Timpul alocat acestei manichiuri a fost de 45minute inclusiv cu uscarea lacului.
Mentionez ca am aplicat cate doua straturi de lac de unghii din fiecare,plus ca aceste lacuri s-au uscat foarte greu, mai ales cel de la Gabrini.
Daca calculati cat costa aceste lacuri de unghii, va da putin peste 10 lei, iar timpul alocat dintr-o vinere dupa-amiaza, chiar nu este mult. ;)

! Nu am apucat sa sterg unde am depasit cu lacul unghiile, pentru ca lacurile nu erau destul de uscate si trebuia sa scot un betisor cu vata si imi era frica sa nu le ating sau sa se prinda de lac fire de vata.
Related Posts with Thumbnails

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu