21 ian. 2010

Tendinte 2010 privind lacurile de unghii


Peste tot auzim despre moda, tendinte in 2010. Pai sa vedem, in materie de lacuri de unghii ce ne pregateste noul an:

1. forma unghiilor in 2010 trebuie sa fie cat mai apropiata de cea naturala. Nu se poarta unghiile foarte lungi, lunghimea lor trebuie sa fie putin peste varful degetelor. In functie de aceasta lungime se alege si nuanta potrivita unghiei tale:
  • pentru unghii scurte alegeti lacurile de unghii inchise la culoare;
  • pentru unghii mai lungi optati pentru lacurile cat mai deschise.

2. culorile lacurilor de unghii in 2010 :
  • tonurile reci : pruna, albastru marin, albastru neon, negru, gri, indigo, grena, rosu. Aceste nuante merg si la tinutele casual, nu doar la cele elegante.
  • tonuri calde: roz, bej.
Aceste culori pot fi mate sau perlate, in functie de preferintele si stilul fiecaruia.

3. tendinte in 2010 :
  • rosu;
  • nuantele puternice;
  • nuantele naturale.
Nuantele puternice, tonurile intense de ciclam, mov, dar si tonurile inchise (violet, maro, indigo, negru etc.) trebuie sa aiba o textura stralucitoare. Pentru un plus de feminitate, le puteti alege pe cele care contin particule sclipitoare. Sunt ideale pentru persoanele cu o piele mai inchisa la culoare.

Avantajul major al lacurilor de unghii naturale este ca nu se demodeaza niciodata. Sunt recomandate persoanelor care nu au o forma perfecta a unghiilor. Se poarta tonurile delicate de bej sidefat, roz sau alb satinat. Aceste nuante deschise dau un aspect foarte ingrijit si sunt foarte usor de aplicat.

Specialistii recomanda rosul aprins femeilor indraznete, care au o forma impecabila a unghiilor, de lungime medie, cu varfurile usor rotunjite.

Aspecte esentiale inainte de aplicarea lacului de unghii :

1. Daca doriti sa aplicati tonuri inchise, acestea vor lasa pe unghie urme colorate inestetice. Ca sa evitati acest lucru va trebui sa aplicati mai intai un lac-baza.

2. Pentru ca lacul de unghii preferat sa acopere unghia uniform, trebuie sa aiba o culoare intensa si sa fie durabil.

3. Este necesara aplicarea lacului de unghii in doua straturi. Intre aplicari este recomandat sa asteptati cateva minute pentru ca stratul dinainte sa se usuce suficient.


Capteaza atentia cu manichiura ta stralucitoare!

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu