18 ian. 2010

Unghii false


Probabil, nu la toate dintre voi, unghiile cresc atat cat va doriti si de aceea apelati la unghiile false sau tehnice. Desi nu sunt deacord cu ele, m-am "documentat" si m-am gandit sa va ajut cu ceva sfaturi in alegerea unghiilor false.

Fara a exagera pot spune ca Joey Brown, numita la Hollywood, „Regina manichiurii” a facut o remarca deosebita : "Imaginati-va o femeie frumoasa, eleganta, perfect machiata si coafata, dar cu manichiura sau pedichiura neingrijita. Ar strica tot efectul, nu-i asa?" Destul de adevarat. Majoritatea va gasiti printre aceste cuvinte,nu-i asa?
Desi incercati fel de fel de lacuri de unghii pentru intarire, pentru exfoliere si mai stiu eu ce, nu fac fata unghiilor pentru ca acestea sunt prea moi, casante sau striate. Asa ca singura alegere ramane aplicarea unghiilor false.

Inainte de a cumpara unghiile false, incearca sa le alegi pe cele potrivite unghiilor tale, pentru ca si acestea sunt mai mari sau mai mici.

Inainte de aplicarea unghiilor false, unghia ta trebuie sa fie curata, pilita si lustruita (cu buffer-ul), pentru a putea fi aplicate cu usurinta si sa reziste, astfel manichira ta va arata ca de vedeta o perioada buna de timp, dar acest lucru numai daca aplici conform instructiunilor si cu rabdare. Inca un sfat privind aplicarea, pileste si unghiile false, pentru a se potrivi perfect unghiilor tale

Lungimea unghiei false depinde cel mai mult si de activitatea ta de zi cu zi, cel mai mare "dusman" , sa-i zicem asa, al unghiilor false, este tastatura. Daca activitatea ta se desfasoara folosind calculatorul, recomandarea mea este ca unghiile sa aiba o forma cat mai normala, nu foarte lungi, pentru a nu fi incomode la scris. Eu oricum nu va recomand pentru orice activitate a-ti avea unghiile false prea lungi.

Avanataje oferite de unghiile false:
  • nu se agata ;
  • nu se rup, decat printr-un mod accidental;
  • protejeaza unghia naturala;
  • lacul de unghii rezista mai mult.
Din punctul meu de vedere, gasesc un singur dezavantaj la unghiile false, acela de a nu lasa unghia ta sa respire normal si de a nu-i da sansa sa creasca, pentru ca nu ai rabdare cu ea.

Cum avem grija de unghiile false ? Cand porti unghii false este indicat sa folosesti manusi de menaj daca te dedici activitatilor casnice. De asemenea, specialistii recomanda utilizarea unui lac protector inainte de aplicarea lacurilor de unghii colorate sau inainte de a merge la solar. Intretinerea si retusul aplicatiilor pe unghii se face la un interval care varieaza intre 14 si 21 zile. Unghiile respira si prin produsele care se aplica pe suprafata lor si, din acest motiv, nu este obligatoriu sa faci pauza intre doua aplicatii, decat daca exista probleme medicale.

Cand folosesti unghiile false, te poti bucura de orice fantezie in materie de manichiura, mai ales ca lacul rezista mai mult pe unghie si nu trebuie sa te enervezi de fiecare data, dupa ce ai facut baie, ca iar ti-a sarit lacul si nu mai ai timp sa iti faci alt model, plus ca ai si mai mult loc pentru a aplica si cateva strsuri. Asa ca, inca un motiv in plus pentru a crea din unghiile voastre ceva de invidiat.

Cateva idei de unghii false:

asa DA

asa NU















Related Posts with Thumbnails

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred ca esti in masura sa scrii Asa da sau Asa nu. Daca te uiti la a doua poza din rubrica Asa nu, iti vei da seama ca necesita foarte multa munca sa ajungi pana acolo si pana la urma te asigur ca sunt modele facute pentru diferite concursuri, nu sunt modele de purtat prin bazare.

Luiza on 13 februarie 2011 la 17:44 spunea...

Sunt conștientă ca pt modelul respectiv trebuie sa ai destul de multa imaginație si indemanare, mai ales. Dar, aticol era facut pentru a scoate in evidenta modelele exagerate pe unghiile false.
Mda, cred ca am ales o poza gresita si am s-o scot :) Acum am realizat. :)
Poate asa esti mai linistita :)
Mc ca mi-ai atras atetia :)

Trimiteți un comentariu