28 ian. 2010

Unghii mici? Nicio problema!



Sper ca nu sunteti multe care va confruntati cu aceasta problema, mai exact cu unghiile mici. Dar cum orice problema are o rezolvare, de ce sa nu fie pictate si unghiile mici? Credeti ca doar unghiile mare pot fi pictate? Nici sa nu va treaca prin gand acest lucru.
Acum doua zile mi s-a rupt o unghie si ce era de facut, decat sa le tai pe toate. :( Ei da, acum doar nu era sa-mi las unghiile neinsemnate, doar pentru ca nu le mai am mari. ;))
Asa ca m-am gandit sa pun in aplicare ce se poarta cu ce mi se potriveste.
Avand in vedere faptul ca a trebuit sa imi tai unghiile de tot, m-am gandit sa le rotunjesc, ca oricum arata mult mai bine rotunde daca sunt mici (vorbesc despre unghiile mele, ale voastre poate arata mai bine patrate). Ca tot avem dubii ce culori se poarta in materie de lacuri de unghii si ce culori trebuiesc aplicate pe unghii daca sunt mari sau mici, am zis sa ating si acest subiect in articolul prezent.
Se poarta rosu, unghiile cat mai aproape de forma naturala, pentru unghiile mici este de preferat sa aplicam lacuri mai puternic colorate, asa ca din cele enumerate mai sus mi-a rezultat model despre care vom vorbi.

Ce va trebuie pentru acest model? Sa vedem:
  1. lac de unghii cu o culoare mai puternica (avand in vedere ca se poarta toate nuantele de rosu, eu am ales un rosu putin mai inchis, dar voi alegeti orice culoare "puternica" doriti);
  2. lac de unghii mai gros pentru a crea modelele;
  3. stampila si placutele cu modele;
  4. lac de unghii incolor;
  5. lac de unghii cu sclipici (doar daca doriti);
  6. o coala de hartie.
Ce trebuie sa faceti? Sa vedem:
  1. aplicati in primul un strat de lac de unghii incolor , pentru ca veti folosit un lac cu o culoare stridenta si sa nu va pateze unghia;
  2. dupa ce se usuca, aplicati culoarea aleasa de voi;
  3. asteptati sa se usuce, dupa care incepeti sa aplicati modelele cu stampila. Eu am aplicat cate un model pe fiecare unghie. Cum? Va explic, nu-i nicio problema:
  • asezati placuta cu model pe coala de hartie, pentru a nu murdari masa;
  • aplicati lacul de unghii peste modelul pe care il doriti, iar cu placuta speciala indepartati surplusul de lac de unghii;
  • peste modelul cu lac, aplicati stampila, dupa care aplicati stampila cu modelul pe ea, pe unghie (mai multe detalii, din meniu selectatil video-stampila de unghii).
La sfarsit, dupa caz, daca doriti sa aplicati inca un strat de lac incolor, pentru a reda unghiei stralucire, in cazul in care a disparul datorita aplicarii stampilei, sau un lac de unghii cu sclipici.
Eu am aplicat un lac cu sclipici, dar nu foarte "sclipicios" ;))

Ce am folosit eu? Sa va spun:
  1. lac de unghii incolor Maybelline numarul 20, la un pret de 30lei;
  2. baza: lac de unghii Nivea numarul 37(deep rupy), la un pret de 33lei;
  3. model: lac de unghii Nivea numarul 12/29(french manicure), la un pret de 33lei;
  4. lac de unghii cu sclipici Fof numarul 46, la un pret de 12 lei;
  5. placute cu model:
  • unghia degetului mare si mijlociu: placuta cu numarul B19;
  • unghia degetului aratator si inelar: placuta nu are numar :| ;
  • unghia degetului mic: placuta cu numarul B89.
Related Posts with Thumbnails

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu