15 mar. 2010

Locuri de unde puteti cumpara accesorii pentru unghii


Nu o sa va prezint prea multe accesorii pentru unghii (daca le pot spune asa), ci doar ce am gasit de curand pe la magazine. In ultimul timp, la orice magazin vad lacuri de unghii, atipilduri pentru unghii, ma opresc si analizez fiecare lac, fiecare sclipici, bilute, paiete, tot ce are magazinul respectiv si cumpar, doar daca sunt multumita, chiar daca vanzatoarea se enerveaza, nu ma intereseaza.
De curand am fost la un magazin si am vrut sa cumpar un lac de unghii. In momentul in care achizitionez un lac, il desfac sa vad daca pensula este buna. Vanzatoarea respectiva nu mi-a dat voie sa-l desfac si, cu toate astea l-am cumparat, pentru ca imi placea culoarea. Dupa ce am iesit din magazin, il desfac si, surpriza, nu avea pensula. ;;) Ma intorc inapoi, iar vanzatoarea nu a vrut sa mi-l schimbe. :-j
Sfat: cand achizitionati un lac de unghii, iar vanzatoarea nu va lasa sa-l desfaceti, nu-l mai cumparati, caci sigur veti gasi si in alt magazin lacul respectiv.

Sclipici in fiole
O fiola costa 1leu, iar folia intreaga costa 10lei. Intr-o folie sunt 12 fiole. Eu zic ca este destul de avatajos, iar culorile sunt variate. Le-am achizitionat dintr-o baraca din piata Sf. Maria de pe C-tin Brancoveanu, vis-a-vis de Mega Image cu etaj. Acelasi set l-am vazut si in Sir, la Lujerului, dar pretul unei folii era 12lei si nu dadea la bucata (bine ca am vazut dupa ce mi-am cumparat). :D



Bilute pentru unghii in fiole
Le-am achizitionat din pasajul Lipscani. E o minunatie de magazin acolo. :)) Mereu imi fac drum sa ajung pe acolo. O singura fiola costa 1leu, dar erau si mai mari la pretul de 1,5lei, insa m-am gandit ca ce-as putea face cu atatea si mi-am luat din acestea mici, plus ca erau mai multe culori la acestea. ;)) Sincer, in alte magazine nu am mai gasit acest gen de bilute.







Strasuri pentru unghii
Acest model de strasuri m-a costat 3lei. Le-am achizitionat tot de la magazinul din pasajul Lipscani, iar la alte magazine unde am vazut, pretul depasea 5lei. Sunt nemaipomenite pentru manichiura unei mirese si nu numai, iar formele paietelor variaza.


Modele de lipit sau abtibilduri pentru unghii
Am gasit aceste modele in piata Sf. Maria de pe C-tin Brancoveanu la pretul de 2,5lei. Acest tip de modele le-am vazut si pe la magazinele de la metru: Titan, Uniri, Piata Iancului, dar pretul variaza: 3-4lei.

Sabloane SmartNails
Pretul unei folii este de 3lei sau 3,5lei, depinde de magazinul de unde le cumparati. Gasiti foarte multe modele in magazinele de la metrou, mai exact in statia Uniri2.





Lacuri pentru pictat
Sunt foarte groase, in sensul ca se cunoaste culoarea chiar daca dai o singura dunga, mai putin griul din imagine. Pretul unui lac este de 4lei. Mi se par destul de accesibile in comparatie cu cele la de Orkide Art, pentru ca au o cantitate mai mare, iar pensula este perfecta. Le-am achizitionat din piata Sf. Maria de pe C-tin Brancoveanu.

Daca la voi in oras nu gasiti, puteti comanda de pe blog. Am creat un articol special cu accesorii pentru unghii.
Cam atat am avut de aratat. :)
Cand o sa mai gasesc ceva, o sa va arat. :)
Astept poze cu gama voastra de culori. :*

Related Posts with Thumbnails

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu