26 iun. 2010

Solutie impotriva cuticulelor


Sunt sigura ca multe dintre voi aveti probleme cu pielitele unghiilor, mai exact cuticulele, si nu vreti ca la fiecare manichiura sa le taiati, Si eu aveam candva aceasta problema, iar solutia in cazul acesta este uleiul de ricin.
Am incercat mai multe creme, insa niciun rezultat pana cand am descoperit acest ulei.
Este usor de aplicat, cu un betisor de vata imbibat in acest ulei treceti usor peste cuticule si lasati sa actioneze 10-15minute, dupa care masati fiecare unghie pentru a intra in piele. Un lucru pe care trebuie sa-l stiti si este foarte important, sa nu atingeti pe fata cu acest ulei, deoarce declanseaza aparitia parului, ceea ce nu cred ca va doriti ;))
25ml are sticluta si costa 2,5lei de la un plafar sau o farmacie naturista. Exista si la 50ml, dar cred ca acest gramaj este suficient. Il folosesc cam de doua ori pe saptamana. Rezultatul s-a observat imadiat, de a doua zi chiar.


Una din cremele pe care le-am folosit, a fost de la Avon si nu m-a multumit deloc. Trebuie aplicata in fiecare seara, se lasa sa actioneze cam 30minute. Eu cred ca necesita prea mult efort, iar rezultatul este aproape de zero. Pretul acestei creme este de 10lei.

Dintre cele doua solutii, va recomand uleiul de richin, este mai ieftin si aveti rezutate garantate. :)
Related Posts with Thumbnails

6 comentarii:

kory_nails on 26 iunie 2010 la 10:19 spunea...

da asa este face minuni si merita incercat..plus ca ajuta si la cresterea rapida a unghiilor:*

Luiza on 26 iunie 2010 la 11:37 spunea...

pe asta cu cresterea unghiilor nu o stiam ;)) desi parca mi se parea mie ceva dubios ;)) ms :*

Anonim spunea...

Ai zis o prostie.... nu e adevarat ca daca atingi pe fatza iti creste par:)) lol
eu am sprancene destul de rare...ma dau de vreun an de zile cu ulei de ricin si abia daca s-au indesit f putin... Nu-i solutia minune asta, cum ai atins, cum iti creste blana! =))

Luiza on 10 iulie 2010 la 19:28 spunea...

pai..asta depinde de organismul fiecarei persoane, unele au mai putin par, altele au mai mult. Nu e problema mea ca tie nu-ti cresc sprancele, plus ca cea mai afectat zona este la mustata si perciuni. :)

Daniela spunea...

ai dreptate cu uleiul de ricin impotriva cuticulelor e foarte bun,ieri l-am incercat si eu si s-au vazut rezultatele chiar la citeva ore dupa ce l-am aplicat.multumim de sfaturi si nu mai lua si tu in seama comentariile rautacioase.pupici

Unknown on 14 februarie 2020 la 15:31 spunea...

In combinație cu vitamina A și E dă rezultate în creștera părului și a sprâncenelor

Trimiteți un comentariu