12 aug. 2010

Cateva accesorii


Plimbandu-ma din magazin in magazin, nu ma pot abtine sa nu ma uit dupa accesorii pentru unghii. Si nu doar ma uit, mai si cumpar ce nu am, sau chiar daca am dar alte nuante. Ultimele lucruri cumparate si pe care doresc sa vi le arat, poate va intereseza, sunt:

Bilute
O cutiuta costa 3lei. Lipseste culoarea rosie, pentru ca deja aveam o fiola cu bilute rosii si nu avea rost sa o cumpar. Le-am achizitionat dintr-o casuta din piata Sf. Maria de pe C-tin Brancoveanu, vis-a-vis de un MegaImage cu etaj.
Mod de aplicare: in locul in care doriti sa le aplicati pe unghii, dati cu lac incolor, apoi cu un betisor de bambus sau o penseta cu varful inmuiat in acetona, luati bilutele si le aplicati.


Buffer
Are patru fete, iar ordinea folosirii este scrisa pe bucata de plastic colorata cu negru. Acest buffer costa 3lei si este achizitionat din acelasi magazin de unde am achizitionat si bilutele.
Mod de folosire: se pileste suprafata unghiei cu fiecare parte a buffer-ului in ordinea inscrisa pe el.



Paiete
Tot setul costa 10 lei, dar o singura fiola valora 1leu. Sunt achizitionate de la magazinul numit mai sus.
Mod de aplicare: se aplica lac incolor in locul in care doriti sa le aplicati, iar cu o scobitoare sau un betisor de bambus aplicati paietele in locul dorit.


Sper sa va fie de folos articolul si sa-mi aratati si mie noile voastre achizitii.
Related Posts with Thumbnails

2 comentarii:

Anonim spunea...

buna
vreau ji eu sa fac comanada cum fac?

Luiza on 4 mai 2012 la 12:27 spunea...

buna!
Intra aici http://unghiipictate.blogspot.com/2011/04/articole-de-vanzare.html , iti alegi si imi dai un mail sau intri pe mess! Gasesti detalii in articolul de acolo. :*

Trimiteți un comentariu