25 sept. 2010

TouchBeauty


Numele care il poarta acest aparat nu este deloc mincinos, mai mult, acesta tine locul atat chiuretei pentru unghii cat si pilei pentru lustruit. Se foloseste atat pentru unghiile mainilor cat si al picioarelor. Acest tip de aparat este dotat cu 5capete, fiecare avand functia lui:

1. instrument pentru impingerea cuticulelor dar si pentru curatarea murdariei de sub unghie;

2. instrument pentru modelarea fina a unghiei (da o forma placuta si un contur uimitor unghiilor);

3. instrument pentru netezirea suprafetei unghiilor;

4. un instrument facut dintr-un smirghel fin pentru unghii, care indeparteaza orice urma de pielita de pe unghii;

5. cel din urma instrument este folosit pentru "slefuirea" unghiei, acesta fiind facut dintr-un material moale si pufos, dand unghiei un finisaj natural, in comparatie cu celelalte, care sunt mult mai rigide.
Toate aceste instrumente sunt conectate la aparat, introduse in capatul acestuia. Aparatul functioneaza cu doua baterii AA. Singurul lucru care imi displace la acest instrument este ca trebuie sa tii butonul apasat pe toata perioada utilizarii, adica in momentul in care ai ridicat degetul de pe buton, acesta se opreste.
Dar imi place foarte mult pentru ca il poti lua cu tine oriunde, tine loc si de pila in momentul in care o unghie este agatata. Am vazut folosindu-se si in saloanele de cosmetica, deci chiar este util. :)

Acest aparat costa in jur de 15-20lei si l-am vazut la magazinul de la gura de metrou Titan. Asa ca eu va sfatuiesc sa-l achizitionati cat mai repede.

Dupa ce l-am cumparat pe acesta am primit inca unul cadou: PediGenie. Are mult mai multe capete pentru unghii, ca nici nu stiu care, cum si pentru ce sa le folosesc, insa stiu ca sunt foarte practice aceste tipuri de aparate.

Va pup!

Related Posts with Thumbnails

6 comentarii:

Anonim spunea...

imi doresc si eu acest aparat:(...am cautat peste tot dar toate erau scumpe:(:(

Luiza on 7 noiembrie 2010 la 16:26 spunea...

Daca crezi ca te pot ajuta :) o fac cu cea mai mare placere. :*

Anonim spunea...

pei cum ai putea sa ma ajuti:*

Luiza on 8 noiembrie 2010 la 23:08 spunea...

Pai ti-as putea da unul, pentru ca am doua, dupa cum observi. Si daca crezi ca ai vrea un anumit capat pentru aparat, se gasesc si de cumparat. Dar daca vrei sa vorbim mai multe, da-mi un mail pe adresa de contact. (o gasesti mai sus in dreapta)

Anonim spunea...

ai mai putea adauga la vanzare si tipsuri..geluri colorate,acril,pudre etc..imi pare rau ca am comandat din alta parte,la tn erau mai ieftine..bafta in continuare

Luiza on 14 mai 2011 la 14:46 spunea...

Multumesc de sfat. chiar o sa adaug ce ai spus, dar usor usor, nu am de unde pentru toate o data :D plus ca as vrea sa le folosesc eu mai intai sa stiu cat de bune sunt :"> si cum se folosesc :D
:*

Trimiteți un comentariu