1 dec. 2010

Model Burberry


Uitandu-ma pe youtube, sa ma inspir de vreun model, ca nu prea mai am imaginatie in ultimul timp, am dat de acest gen de model, creat in mai multe combinatii. In afara de culorile originale ale firmei Burberry, l-am mai vazut si pe cel in nuanta de roz, care arata chiar foarte bine. Pentru crearea acestui model, marimea unghiilor trebuie sa fie cat de cat mai mare, pentru ca liniile rosii s-ar putea sa creeze o imagine mai putin placuta.

Asadar, aveti nevoie de:
1. lac protector;
2. lac folosit pentru baza;
3. trei lacuri cu pensula pentru pictat;
4. strasuri si un betisor de bambus plus o sticluta de acetona;
5. lac incolor;
6. o coala de hartie.

Cum procedati:
1. aplicati un strat de lac incolor si asteptati sa se usuce bine;2. aplicati unul sau doua straturi de lac folosit ca baza si asteptati sa se usuce;3. cu pensula lacului pentru pictat, aplicati dungile albe, dar sa fie mai groase;4. am conturat liniile albe cu pensula lacului de pictat negru;5. liniile rosii le-am trasat astfel incat sa se creeze un dreptunghi cu liniile negre, pentru ca daca se formeaza un patrat, unghiile arata mult prea scurte si late;6. pe acoala de hartie am pus cateva strasuri, iar in locul de intalnire a liniilor orizontale cu cele vericale de culoare alba, am pus o picatura de lac incolor pentru aplicarea strsurilor cu betisorul de bambus. Daca strasul nu se lipeste de betisor, inmuiati varful acestuia in acetona;7. aplicati un strat de lac incolor pentru fixarea strasurilor si uniformizarea modelului.
! Pentru liniile albe, am folosit pensula de pictat a lacului Orkide, insa lacul folosit este Lady Rose, pentru ca cel de la Orkide era mult prea gros pentru a-mi permite sa trasez liniile uniform.

Ce am folosit:
1. lac protector Lòreal, Resist & Shine;
2. baza: lac de unghii Nivea, numarul 18/24, la un pret de 33lei;
3. alb: lac de unghii Lady Rose, numarul 58, la un pret de 3lei;
4. negru: lac de unghii Miss Carolyn, numarul 102, la un pret de 4lei;
5. rosu: lac de unghii Orkide, numarul 43, la un pret de 4lei;
6. strasuri, 10lei/12fiole.

Timp: 30minute.
Sper sa va placa si acept propuneri de modele si articole!

Va pup!!!


Related Posts with Thumbnails

3 comentarii:

dana spunea...

foarte tare ideea...cred k o sa-l incerc si eu, cu o alta combinatie de culori

Daniela spunea...

frumos modelul

Anonim spunea...

waaw

Trimiteți un comentariu