13 apr. 2011

French albastru cu floricele



Stiu ca nu prea m-am mai tinut de acest blog si ca in ultima vreme am postat la repezeala si fara sa-mi dau prea mult interesul, dar asta nu inseamna ca am uitat de el :D sau de voi :)

Modelul de astazi l-am mai facut o data, aceleiasi prietene (ea a vrut, a spus ca i-a placut foarte mult si ca il mai vrea o data, dar in alta combinatie de culori). :) Asadar, nu o sa mai postez detalii sau pasii pe care trebuie sa-i urmati, pentru ca aici veti gasi tot ce trebuie si cum trebuie sa faceti. :)

Ce am schimbat la acest model a fost faptul ca in mijlocul floricelelor am pus cate un stras.
!Ceva ce ar trebui sa mai mentionez cand vine vorba de strasuri este ca NU trebuie sa le aplicati cu super-glue, ci pur si simplu cu o picatura de lac incolor, iar dupa ce s-a fixat strasul mai aplicati un strat pe toata unghia.



Insa, o sa va arat ce lacuri de unghii am folosit:
1. lac incolor si protector Lòreal;
2. acrylic, 15lei/ 12culori;
3. strasuri, 10lei;
4. instrumente puncte, 5lei;
5. betisoare cuticule, 3lei;
6. buretei.

!Inca ceva ce as vrea sa mentionez, pentru ca toata lumea ma intreaba: Buretei nu sunt cumparati. Puteti folosi un burete de bucatarie pe care il taiati in cubulete. :)
P.S. in curand voi crea un articol cu produse de vanzare, cred ca duminica, asa ca daca aveti preferinte sau vreti ceva ce inca nu ati gasit la voi in oras, imi spuneti si eu va voi trimite.
Related Posts with Thumbnails

2 comentarii:

Miu Miu on 13 aprilie 2011 la 11:26 spunea...

eu vreau acrilice cu 15 lei 12 bucati :X

Luiza on 13 aprilie 2011 la 12:45 spunea...

sigur! o sa notez! te anunt duminica :)

Trimiteți un comentariu