21 iun. 2011

French in doua culori cu strasuri


Acest model este facut de ceva timp, insa abia acum mi-am facut putin timp sa-l postez. M-am inspirat din modelul Elenei, sau cred ca mai bine ar fi sa spun ca am facut acelasi model dar cu strasuri mai mici ca sa vedeti diferenta. Ce-i drept, eu am unghiile mai mici ca ale ei si cred ca dimensiunea acestor strasuri este mare pentru unghiile mele :))
Si cum sunt un pic critica cand vine vorba de unghii, trebuie sa ma critic si pe mine. Nu-mi place rozul folost. Desi am dat vreo 3 straturi, tot degeaba. Este prea incolor. Este singura oja de la Flormar care m-a dezamagit. In sticluta pare asa stridenta, dar cand o dai pe unghii abia se vede.

In fine, pentru model aveti nevoie de:
1. lac protector;
2. doua lacuri colorate;
3. strasuri si un betisor de bambus;
4. lac incolor.

Sa ne apucam de treaba:
1. aplicati un strat de lac protector si asteptati sa se usuce. Daca doriti sa folositi benzi pentru french, trebuie sa va asigurati ca lacul s-a uscat in totalitate, ca in momentul in care le dezlipiti sa nu aveti vreo surpriza si sa ramaneti fara lac pe unghii;2. am facut french-ul cu lacul de culoare roz. Cum spuneam si mai sus, desi am aplicat 3 straturi, tot nimic. Aplicati maxim 2 straturi daca lacul de unghii este mai gros;3. dupa ce s-a uscat lacul roz, am facut french-ul negru (in prima faza am aplicat un singur strat). Nu am folosit benzi nici pentru acest pas. Daca folositi, fiti sigure ca s-a uscat in totalitate prima culoare aplicata;4. in timp ce aplicam al doilea strat de culore neagra pe o unghie, imediat puneam si strasurile pe unghia respectiva, pentru a nu mai aplica inca un strat de lac incolor pentru strasuri;5. la final am aplicat un strat de lac incolor pentru fixarea strasurilor dar si pentru uniformizare si stralucire.

Ce am folosit:
1. lac protector Golden Rose, numarul 03, la un pret de 3lei;
2. french roz Flormar, numarul 407, la un pret de 5lei;
3. french negru Golden Rose, numarul 71, la un pret de 3lei;
4. strasuri, roata la un pret de 6lei;
5. lac incolor Lòreal.

Timp: aproximativ 60min (a durat ceva timp uscarea lacurilor pe unghii)
Sper sa va placa si astept modele create de voi. :*:*
P.S. Daca doriti acrilyce pentru unghii,, gasiti aici.
Related Posts with Thumbnails

3 comentarii:

oupu on 21 iunie 2011 la 19:04 spunea...

Sunt foarte frumoase! cat despre oja de la flormar, am si eu una care imi cam da batai de cap...parca e prea apoasa...tot un roz!

Anonim spunea...

super tare vreau si eu niste instrumente
sa pot face asa ceva
cum pot lua leg cu cineva care ma poate ajuta

Luiza on 21 iunie 2011 la 19:47 spunea...

Pai te pot ajuta, daca am cu ce si vrei. da-mi un mail la macovei.luiza(@)gmail(.)com

Trimiteți un comentariu