8 iun. 2011

Unghii ascutite din gel


Mmm, aceasta poza m-a facut sa-mi schimb parerea despre unghiile ascutite. Ce vedeam pe strada e total diferit de aceasta poza! Unghiile ascutite pe care le vedeam erau exact ca acelea de vrajitoare. Nu stiu pe cine sa dau vina, pe clienta sau pe manichiurista? Oricum, gusturile nu se discuta, dar cred ca ar trebui cel putin sa ne dam cu parerea.
Sa ne dam cu parerea si despre modelul din imaginea de mai sus.
Parerea mea: lungimea este perfecta raportata la marimea unghiei. Imi place si negrul cu sclipici de pe unghii :X, mult mult!
Parerea voastra care este?

:*:*:*:*

Related Posts with Thumbnails

2 comentarii:

latinonails on 16 iunie 2011 la 15:00 spunea...

Buna! Mie imi plac f mult unghiile ascutite, si cele ovale pentru ca au un aspect mult mai feminin. Unghiile patrate scurtesc (optic) degetele si le fac sa para mai robuste, mai masculine, drept urmare sunt f putine persoane pe care avantajeaza aceasta forma. Legat de modelul de pe poza e mare pacat ca nu se vede chiar bine forma arcului C, dincolo de acest aspect, imi plac si mie, desi eu mai trasam niste linii argintii (2-3) curbate care sa se subtieze catre cuticule. Cred ca astfel dadea mai multa dinamica design-ului + reusea sa alungeasca optic. Alte pareri? :)

Unknown on 26 august 2012 la 17:22 spunea...

Imi place genul acesta de unghie.Am auzit ca sunt mult mai comfortabile decat cele patrate.Eu n-am avut si nici n -o sa-mi pun asa ceva.:p Sclipiciul acela imi place dar nu pe genul acesta de unghie pt ca,privind-o la o marime mica, acesta poza imi da impresia de gheare de caine:)))am imaginatia destul de bogata.De aproape imi plac.eu puneam si o floare pe inelar.:)

Trimiteți un comentariu