26 oct. 2011

Bun venit, Elena!


Elena este o super fata pe care am cunoscut-o in urma unei comenzi primite de la ea. Este pasionata de manichiura si ma bucur foarte mult ca acum si-a facut si ea blog. Vreau sa o felicit pentru acest lucru si m-a uimit extrem de mult cu postarile ei inca de la inceput! Toate articolele ei sunt foarte interesante. Gasiti aici de toate, cum sa aplicati oja corect, cum sa va ingrijiti unghiile si multe alte lucruri cu toate detaliine necesare.
Aceste modele sunt facute de ea. Mi le-a trimis de foarte multa vreme, insa la cat timp liber am, abia acum am reusit sa le postez. Se vede ca e o viitoare manichiurista. La forma unghiilor nu am nimic de criticat.
Imi place foarte mult modelul cu rosu si alb (prima poza). Imi place simplitatea modelului din a doua poza. Despre floricelele din poza trei nu am nimic de obiectat. Chiar imi place!!!
Fluturasul din poza de mai jos este destul de reusit. Eu ador modelele in care unghia degetului inelar este diferit si se pare ca ea mi-a atins "coarda sensibila" cu toate modelele, caci si primul are un stras. :))
Insa, ceva ceva de obiectat tot am! As fi vrut sa se vada mai clar floricica din modelul trei!!! :) Stiu ca nu sunt in masura sa spun acest lucru, caci la ce poze puneam eu pe blog intr-o perioada...mi-e si rusine sa ma uit in urma :P
As vrea sa fac un "clasament" al modelelor, insa nu pot.
Voi puteti? :*:*:*

In fine, nu ezitati sa intrati pe blogul ei. MERITA!!!
Citeşte mai departe...

24 oct. 2011

Pedichiura french cu rosu


In sfarsit am si eu putin timp liber sa pot posta un nou articol. Stiu ca nu am mai facut-o de foarte mult timp, insa sunt foarte ocupata. :(
Am multe modele de postat si sper ca la un moment dat sa o fac.
Stiu ca v-am promis ca voi face un concurs si o sa ma tin de cuvant. Daca nu saptamana asta, saptamana viitoare sigur o voi face!

Acum sa vorbim despre modelul din imagine. L-am facut asta-vara cam in graba ce-i drept, dar ideea in sine, zic eu, este destul de interesanta! :D Eu zic multe, insa as vrea sa stiu si ce spuneti voi! :*

Pentru acesti tip de manichiura ati avea nevoie de:
1. lac protector;
2. lac incolor;
3. lac colorat;
4. strasuri.

Cum procedati:
1. aplicati un strat de lac protector si asteptati sa se usuce bine;
2. am facut french la unghia degetului mare fara a folosi benzile speciale, apoi am aplicat lac le celelalte unghii;
3. urmatorul pas a fost aplicarea strasurilor. Pentru a aplica strasurile am pus o picatura de lac incolor, dupa care le-am aplicat cu ajutorul unei scobitori. Insa, acum puteti folosi penseta pentru strasuri. Este mult mai practica;
4. am aplicat un strat de lac incolor pentru a fixa strasurilor si uniformiza oja aplicata.

Ce am folosit:
1. lac protector Maybelline,
2. lac incolor Natty, numarul 301, la un pret de 3lei;
3. lac colorat Farmasi, numarul 978,la un pret de 5lei;
4. strasuri, 5lei/roata.
Imi cer scuze, dar am uitat sa fac poza! :(
Timp: maxim 30 minute.
Dupa cum se vede, doar am aplicat oja, nu le-am mai si curatat :D Insa, de la departare nu se vedeau asa urat :D
Sper sa va placa!!!


Citeşte mai departe...

4 oct. 2011

French mov si unghii negre cu floricele


Modelele prezente in acest articol sunt facute de o prietena, Dana, care vrea sa devina manichiurista. Acum, avand in vedere ca face si cursuri de calificare, nu sunt eu in masura sa-i critic modelele facute.

Imi place la modelul de mai jos combinatia de culori. Insa, mi se pare ca nu este executat foarte corect, mai degraba este facut pe graba. Parca paietele nu sunt puse in ordine. Inca un lucru care nu-mi place, este forma unghiilor. Nu-mi dau nici seama prea bine din pozitia mainii, dar nu cred ca sunt egale. Si.. deocamdata cam atat despre acest model. :D Sper ca n-am fost prea dura.
Cu modelul din poza de mai jos voi fi mai indulgenta, pentru ca imi place mai mult. Mie imi plac unghiile negre, iar daca au si un model alb, este preferatul meu. :) Floricelele le-a facut cu varful unui ac. A pus o picatura de lac pe o foaie, iar cu varful, atingand picatura de lac, a creat petalele floricelelor. Nu am incercat aceasta metoda, dar imi place cum iese.
Voi ce parere aveti despre modele?
Care va place cel mai mult?
:*:*:*:*

Multumesc Dana!

Citeşte mai departe...