18 dec. 2011

Lac de unghii mat- Avon (1)


Imi doream de cand am auzit ca exista. :) Cand le-am vazut in catalogul de la avon (nu sunt o fana a produselor Avon, dar nici nu le dau la o parte), nu m-am putut abtine sa nu-mi cumpar. Era oferta, doua oje la 20 de lei, asa ca am profitat si mi-am luat doua: negru si mov. In catalogul actual am vazut ca este 12lei, iar pretul real ar fi 21 :-j
Astazi am sa va arat poze cu cea neagra. Fara sa le fi folosit, cel mai mult ma incantat gandul la cea neagra. Imi imaginam ca se va vedea exceptional pe unghii. Si am zis sa iau si mov, ca sa fie doua in total. Acum, daca as putea sa schimb, mi-as fi luat albastru sau gri. 
Nu zic ca nu e frumoasa, dar nu mi-o imaginam asa ;)) Stiu ca niciodata nu se potriveste realitatea cu imaginatia, dar cred ca se putea mai bine. ;))
Cand am aplicat-o prima data pe unghie, cateva secunde am fost foarte dezamagita si imi ziceam: "Daca asta e mata, inseamna ca ....!!!" pana s-a uscat (dureaza cam 10-20 de secunde pana se usuca). Asta e un avantaj, as spune eu.
Ca orice produs, are si dezavantaje. Pozele sunt facute a doua zi dupa ce m-am dat cu ea si, dupa cum vedeti, nu tine prea mult pe unghii, dar depinde si cate straturi aplicati. 
Eu am aplicat 2 straturi, pentru ca nu o dadusem uniform pe toate unghiile, mai ramasese urme si ca sa fie frumos, am mai aplicat un strat. ;))
Ca sa fiu sincera, la pret nu mi se pare mult, avand in vedere ca are 12ml.

Voi ce parere aveti?
Va place? Ati folosi o astfel de nuanta?
Dar despre lacurile de unghii de la Avon ce parere aveti?
Va puuuuppppp!!!

Citeşte mai departe...

14 dec. 2011

Om de zapada


    Voi incepe prin a va spune ca acest model mi-a adus in suflet senzatia de Craciun. Nu este un model facut de mine, ci de o prietena-clienta. :) Si vreau sa-i multumesc foarte mult si pe aceasta cale. :* (Multumesc) ;)) 
    Chiar astazi vorbeam cu niste prieteni ca saptamana viitoare vine Craciunul, dar la vremea de afara parca ar veni Pastele. Noroc ca e ceata pe la noi si ne da senzatia de frig, ca altfel as fi crezut ca trebuie sa-l astept pe iepuras, nicidecum pe Mos Craciun. Si dupa discutia cu prietenii, am ajuns acasa, am dat drumul la instalatii si, binenteles, la cateva colinde, ca doar saptamana viitoare Vine Iar Craciunul.
    Bun.. dar parca tot lipsea ceva.. Iar acel ceva a venit, un mail.. cu niste poze... cu unghiute... de craciun... Nici bine nu le-am deschis, iar unghiutele mi-au trezit acel fior de care aveam nevoi.
    Sper sa va trezeasca si voua aceeasi senzatie:


Sunt atat de simpatice si dragute. :) 
Multumesc Ioana!!!

Citeşte mai departe...

13 dec. 2011

French cu paiete


Ce bine ca nu l-am postat in momentul in care l-am facut ;)) Cred ca se potriveste destul de bine cu noaptea de revelion :X cand trebuie sa stralucesti din cap pana in picioare. Modelul este facut asta-vara, prin iulie si dupa acest model mi-am facut unghiile ascutite.  Nu e greu de facut, doar ca va trebuie ceva rabdare si timp liber pentru ca dureaza.... :D aproximativ 1h30'. 
Am folosit:
1. paiete mici hexagon, 
2. lac incolor, 
3. un betisor cuticule,
4. o sticluta cu acetona. Cand trebuia sa aplic paietele pe unghii, pentru a se lipi de betisor, ii bagam varful in acetona.

Poze:


Si datorita unghiei de la degetul mijlociu am ajuns cu unghiile ascutite. Imi era mila sa le tai ca erau maricele. :D
Sper sa va placa. :*:*:*

O zi frumoasa de iarna fara zapada!!!
Citeşte mai departe...

7 dec. 2011

French portocaliu




Pentru ca nu prea mai am asa mult timp sa postez, o sa schimb putin formatul blogului. Voi pune doar poze si pe ici, pe colo, cand va fi nevoie, o sa mai adaug si ceva text. :) Adica la modelele mai "complicate" pe care nu am timp sa le mai fac. ;))

Modelul de astazi este unul cat se poate de simplu, un french simplu.

Am folosit 2 lacuri de unghii de la flormar (baza si culoarea pentru french) si un lac incolor care l-am aplicat la terminarea modelului de la Lòreal.
Cateva poze:




Lacuri folosite:

Imi place foarte multa aceasta nuanta de portocaliu, voua?

Va pup!!!!!!!!
Citeşte mai departe...

2 dec. 2011

Castigatoarea primului meu concurs


Concursul s-a incheiat. Asa cum am promis, extragerea s-a efectuat pe data de 2 decembrie ora 0.00, cu ajutorul random.org. Unele dintre voi nu ati indeplinit conditiile de participare motiv pentru care ati fost descalificate (cele cu rosu din lista).

Castigatoarea este Camyutza. Castigatoarea este rugata ca in 48 de ore sa imi trimita un email cu datele de contact, pentru a expedia premiul. Filmuletul extragerii il puteti vedea mai jos - pentru vizionarea optima selectati full screen si optiunea 720p.

Multumesc tuturor celor care au participat.


Citeşte mai departe...