7 feb. 2012

French negru si alb


Iei, am avut si eu timp astazi pentru unghiute. :) Nu mi-am dat prea mult interesul pentru ele, caci dupa cum se vede, in timp ce imi curatam unghiile, am zis ca imi tai si eu putin cuticulele, cu toate ca nu era chiar necesar, insa m-am gandit sa folosesc acea "chiureta" pe care o au pilele intr-un capat, dar nu prea imi este indemana sa o folosesc...motiv pt care le-am "ciupit" putin ;))
In fine, m-a durut putin, dar acum mi-a trecut ;))
Daca ar fi sa analizez putin unghiile, stiu ca nu au forma perfecta. Sunt prea micute pentru a le da inca forma cu care le-am obisnuit. De fel, le tin rotunde. :)
Poate ca va ganditi ca sunt prea mici si pentru french, dar eu nu tin cont de lungimea unghiei pentru a-i face french. Daca va place, eu o sa va explic ce si cum am folosit. :)

Aveti nevoie de:
1. baza;
2. lac incolor;
3. lac pentru french;
4. stampila si placuta cu model.
Eu am facut french-ul cu mana libera, cine nu poate, foloseste benzi pentru french. :)

Cum am procedat:
1. am aplicat baza si am asteptat sa se usuce;2. am facut partea de french negru. Daca nu am aplicat corect, am "indreptat" cu pensula unui lac de pictat;3. am facut partea de french alba;
4. am aplicat modelele cu stampila;5. am aplicat un strat de lac incolor pentru uniformizarea french-ului, dar asa rezista si mai mult modelul aplicat cu stampila.
Am folosit:
1. baza: lac de unghii Flormar, numarul 305,
2. negru: lac de unghii Orkide, numarul ,
3. lac de unghii pentru pictat Orkide, numarul 09,
4. alb: lac de unghii Flormar, numarul ,
5. lac de unghii Lóreal;
6. doua placute din seria Bxx.

Va place? :D

Pupici!!!

Related Posts with Thumbnails

4 comentarii:

nails, colours and more on 7 februarie 2012 la 20:25 spunea...

very nice

Anonim spunea...

ai incercat noile vopsele acrilice pe care le ai mai nou in vanzare?sunt mai bune ca cele de pana acum?vopselele acrilice se sterg cu acetona normala?scz de prea multe intrebari si ms pt raspuns

Luiza on 7 februarie 2012 la 20:51 spunea...

@ greeneyes: ms frumos :">

@ anonim: Sunt mult mai cremoase cele pe care le am acum. Celelalte sunt putin mai tari si se usuca cam repede, trebuie sa ai la indemana si putina acetona pentru a curata pensula cat mai des. Da, se curata cu acetona ca si oja.

Manases Andrea on 8 februarie 2012 la 13:43 spunea...

Sunt nou pe acest blog. Imi place foarte mult ideea de stampila pe french. Felicitari! Daca doresti poti sa te uiti si pe blogul meu, unde exact aceasta saptamana am postat si eu un french :) http://manasesandrea.blogspot.com/2012/02/french.html

Trimiteți un comentariu