11 feb. 2012

Water Marbling


Este perfect, mai mult decat perfect. :) Imi place combinatia de culori folosita, imi place ca modelul este curat si ingrijit. Ei bine, daca stam sa analizam toate modelele facute de Ioana pe care le-am postat, nu cred ca am avea ce sa criticam la ele.
A spus si ea, va spun si eu: una din "reguli" este ca unghia sa fie data cu o oja ..alba de preferat (asta am folosit si eu in cele doua modele postate), iar alta "regula", una foarte importanta, este ca degetul sa fie bagat in apa cu unghia in pozitie orizontala iar cand il scoti, sa fie intins, deci unghia sa fie in pozitie verticala.
Mi-a trimis si o poza cu lacurile pe care le-a folosit.
Nu este greu de facut, asa ca daca vreti, puteti incerca oricand, insa sa fiti incarcate cu "rabdare" pentru ca va ia ceva timp. :) Dar eu consider ca rezultatul este pe masura timpul folosit.

Multumesc Ioana si felicitari!!! :*
Related Posts with Thumbnails

6 comentarii:

adina on 11 februarie 2012 la 11:47 spunea...

foarte reusit

nails, colours and more on 11 februarie 2012 la 12:35 spunea...

superb ti-a iesit :X
m-am chinuit si eu odata sa imi fac, dar a iesit varza
http://nailscoloursandmore.blogspot.com/2012/02/oja-parfumata.html

Anonim spunea...

foarte faine

Anonim spunea...

Luiza, multumesc ca ai postat modelul si ma bucur ca iti place :) Ma bucura de asemenea faptul ca ma laudati :) si ca apreciati ceea ce fac. Prima data cand am incercat sa folosesc aceasta tehnica nu mi-a iesit nimic deoarece nu am dat unghia cu oja, acum e cea de-a doua incercare. Multumesc inca o data. Ioana.

Anonim spunea...

FFFFFoarte tare...

Anonim spunea...

foarte frumoase

Trimiteți un comentariu