22 mar. 2012

French cu fimo


Nici nu mai stiu de cand ma chinui sa postez aceste poze!.. :( Sper insa ca niciodata sa nu fie prea tarziu. :)
Imi sunt atat de dragi modelele pe unghii mici, mai ales daca nu sunt incarcate.
Sper sa va placa si voua!!! :*

Citeşte mai departe...

18 mar. 2012

Lac de unghii mat- Avon (2)



Pentru început o să am o problemă cu aparatul foto... cred că este daltonist :)) Deşi în poză pare un bleumarin mat, să ştiţi că, de fapt, este un mov închis şi chiar foarte drăguţ. :) Nu pot să-mi explic de ce mi-a scos aşa pozele.

În fine, ideea este că oja este mată. :) Este de la Avon şi am dat în jur de 10lei pe ea, parcă. Ştiu că luasem două bucăţi cu 20 de lei. Le-am folosit o singură dată. Adică aşa mi se întâmplă cu fiecare ojă, mă dau o dată la început şi pe urmă uit de ea. :)

Noroc cu pozele că mi-am amintit de ea :) Îmi place mai mult aceasta decât cea neagră, deşi pe cea neagră am luat-o că era "tipa" din revistă dată cu ea şi mi se părea genială.. dar când m-am dat cu cea mov, oja neagră nici că-mi mai plăcea :D
Acum mi-am mai luat una turcuaz de la Gabrini, tot mată. Abia astept să o încerc să văd ce şi cum e. :) Sper să nu mă dezamăgească. Şi mi-aş mai dori oja bleumarin mată (poate aia se va vedea mov când îi fac poză =)) ) de la Avon.

Citeşte mai departe...

14 mar. 2012

Modele cu acrilice


Sunt aşa bucuroasă când primesc poze de la voi. :) Îmi place tot ce faceţi, chiar dacă unele sunt mai reuşite şi altele mai puţin reuşite. Ştiu că acea "perfecţiune" ţine şi de cum arată pozele. Nu am de ce să vă critic, n-am niciun drept. Dacă stau şi mă uit la articolele mele din urmă ce poze aveam...:"> Mă bucur că aveţi inspiraţie şi îndemânăre.
Toate modelele pe care le-am primit sunt foarte îngrijite şi reuşite. Sunt sigură că sunt multe fete care faceţi modele foarte reuşite şi nu le faceţi publice.

De exemplu, modelele de mai jos sunt făcute de o tipă din Teleorman, Iuliana. Imi plac la nebunie floricelele făcute de ea cu acrilice. Sunt foarte reuşite şi perfecte.
Acesta este modelul meu preferat. Floricelele par atât de reale. :X Sunt perfecte, nu credeţi?
Şi modelele pentru iarnă sunt foarte drăguţe şi reuşite. Sincer, am de ceva timp pozele de la ea şi îmi cer scuze că nu vi le-am arătat mai demult, dar chiar nu prea mai am timp să postez. :(
Nici nu ştiu ce să mai comentez la aceste poze. Sunt perfecte!
Voi aveţi ceva de comentat? Ceva obiecţii sau observaţii? ;))
Care este modelul vostru preferat?

Multumesc Iuliana (Erika)!


Citeşte mai departe...