18 mar. 2012

Lac de unghii mat- Avon (2)



Pentru început o să am o problemă cu aparatul foto... cred că este daltonist :)) Deşi în poză pare un bleumarin mat, să ştiţi că, de fapt, este un mov închis şi chiar foarte drăguţ. :) Nu pot să-mi explic de ce mi-a scos aşa pozele.

În fine, ideea este că oja este mată. :) Este de la Avon şi am dat în jur de 10lei pe ea, parcă. Ştiu că luasem două bucăţi cu 20 de lei. Le-am folosit o singură dată. Adică aşa mi se întâmplă cu fiecare ojă, mă dau o dată la început şi pe urmă uit de ea. :)

Noroc cu pozele că mi-am amintit de ea :) Îmi place mai mult aceasta decât cea neagră, deşi pe cea neagră am luat-o că era "tipa" din revistă dată cu ea şi mi se părea genială.. dar când m-am dat cu cea mov, oja neagră nici că-mi mai plăcea :D
Acum mi-am mai luat una turcuaz de la Gabrini, tot mată. Abia astept să o încerc să văd ce şi cum e. :) Sper să nu mă dezamăgească. Şi mi-aş mai dori oja bleumarin mată (poate aia se va vedea mov când îi fac poză =)) ) de la Avon.

Related Posts with Thumbnails

3 comentarii:

Ana Bianca on 18 martie 2012 la 14:49 spunea...

Foarte frumoase! Daca vrei te invit sa te inscrii pe blogul meu si o voi face si eu la tine. Te astept.

MissDy spunea...

Frumos :) si eu am aceeasi oja chiar daca nu am avut timp sa o incerc inca.
Am o mica intrebare: articolele de vanzare prezentate de tine acum un an mai sunt inca valabile? Ca m'ar interesa sa cumpar cateva :D
Astept raspuns :*

Luiza on 19 martie 2012 la 21:20 spunea...

:) este valabil articolul cu produse de vanzare

Trimiteți un comentariu