14 mar. 2012

Modele cu acrilice


Sunt aşa bucuroasă când primesc poze de la voi. :) Îmi place tot ce faceţi, chiar dacă unele sunt mai reuşite şi altele mai puţin reuşite. Ştiu că acea "perfecţiune" ţine şi de cum arată pozele. Nu am de ce să vă critic, n-am niciun drept. Dacă stau şi mă uit la articolele mele din urmă ce poze aveam...:"> Mă bucur că aveţi inspiraţie şi îndemânăre.
Toate modelele pe care le-am primit sunt foarte îngrijite şi reuşite. Sunt sigură că sunt multe fete care faceţi modele foarte reuşite şi nu le faceţi publice.

De exemplu, modelele de mai jos sunt făcute de o tipă din Teleorman, Iuliana. Imi plac la nebunie floricelele făcute de ea cu acrilice. Sunt foarte reuşite şi perfecte.
Acesta este modelul meu preferat. Floricelele par atât de reale. :X Sunt perfecte, nu credeţi?
Şi modelele pentru iarnă sunt foarte drăguţe şi reuşite. Sincer, am de ceva timp pozele de la ea şi îmi cer scuze că nu vi le-am arătat mai demult, dar chiar nu prea mai am timp să postez. :(
Nici nu ştiu ce să mai comentez la aceste poze. Sunt perfecte!
Voi aveţi ceva de comentat? Ceva obiecţii sau observaţii? ;))
Care este modelul vostru preferat?

Multumesc Iuliana (Erika)!


Related Posts with Thumbnails

3 comentarii:

Deya on 14 martie 2012 la 23:48 spunea...

superbe ,primele 3 imi plac la nebunie..pacat cca nu am si eu talent :)

ingerash-mic on 29 martie 2012 la 22:30 spunea...

imi plac modelele de flori...super

Iasmina spunea...

Mie cel mai mult imi place ultimele sunt superbe!Eu am unghiile mici pentru ca am 9 ani dar eu mai imi pun unghii false si imi fac modele trebuie să imi cumpăr alte oje doar una mai e buna am 17 si din ele doar 1 mai e bună

Trimiteți un comentariu