29 mai 2012

Aveti din ce sa va inspirati (2)


Aşa cum v-am promis în acest articol, astăzi vreau să vă surprind din nou cu modele destul de drăguţe făcute de Adela! Ştiu că în primul articol v-am surprins, aşa că sper să o fac şi de această dată. Ce-i drept sunt modele mai "liniştite" dar cu siguranţă ies în evidenţă.


Acesta este modelul pe care l-a avut când a fost mireasă! Pe lângă faptul că rochia a fost mai mult decât superbă, nici unghiile nu s-au lasăt mai prejos. Mie mi se par superbe şi, sper ca să vă impresioneze şi pe voi.





Pe unghiile degetelor inelar şi mare sunt pictate cale, cel puţin mie aşa îmi par, foarte reuşite. (Dacă mă înşel, aş vrea să fiu corectat :D )





Acest french pe unghii mici şi rotunde este foarte uşor de făcut. Din acest model se pot inspira fetele care se plâng că nu le cresc unghiile. Îmi par puţin încărcate cu paiete şi sclipiciul aplicat peste unghii. Cred că ar fi arătat mult mai bine dacă s-ar renunţa la una dintre ele. Eu, de exemplu, aş renunţa la sclipici. :)




Aici a folosit dantela pentru unghii. Eu caut de mult timp această dantelă, însă nu găsesc pe nicăieri. :( Sper ca într-un final să găsesc, căci îmi place cum arată pe unghii. :)





Sper să vă placă modele de astăzi!
Să aveţi o zi frumoasă şi făra ploaie!

:*:*:*:*:*
Mulţumesc Adela!
Related Posts with Thumbnails

2 comentarii:

Adela spunea...

In primele 2 poze, modelul nu este facut de mine :P... In poza 3 precizez ca am apelat la sclipici datorita faptului k nu-mi iesea french-ul perfect si a fost printre primele modele facute d mine...
Referitor la dantela pot s va spun k se aseaza destul d greutz pe unghie, trebuie lucrat cu multa migala. Pt detalii si explicatii detaliate va stau la dispozitie :).
In final ii multumesc Luizei pt produsele procurate d pe site-ul ei (fimo, paietutze, sclipici si pietricele - cele folosite de mine pt manichiurile d mai sus) si amabilitatea de care da dovada mereu:*!

Luiza on 3 octombrie 2012 la 08:33 spunea...

Multumesc Adela!!! :* Esti o draguta ca de fiecare data. :*

Trimiteți un comentariu