27 feb. 2012

French negru cu verde


Este un model destul de simplu de creat, de aceea nu voi da prea multe detalii despre pasii pe care i-am parcurs, pentru ca este destul de evident.
L-am facut prin noiembrie si l-am gasit acum in calculator, asa ca m-am gandit sa-l postez ca si asa nu am mai postat de mult un articol ;))
Nu obisnuiesc sa port prea mult verde, dar cand m-am apucat sa-mi fac unghiile, am dat de aceasta oja (Golden Rose, nr. 217)...si cu ce era sa o combin ca sa nu am unghiile prea stridente? ;)) Cu negru.
Timp prea mult la dispozitie nu aveam, asa ca am ales ceva simplu si rapid: french negru, iar baza sa fie verde.
Pozele sunt facute la vreo 2 zile dupa ce am facut modelul.
Si bine ca am apucat sa fac pozele, ca mi s-a rupt coltul unei unghii... Initial am vrut sa le fac iar ascutite, am taiat ce era rupt din unghia respectiva, am pilit si totul parea ok. M-am apucat sa mai fac ceva, cu gandul ca o sa ma ocup de ele mai pe seara, dar la urmatoarea miscare, mi s-a agatat si s-a mai rupt putin.Nu mai aveam ce sa le fac, asa ca le-am taiat de tot. :)
Sper ca acum sa-mi creasca si sa le pot face iar ascutite :)
Citeşte mai departe...

11 feb. 2012

Water Marbling


Este perfect, mai mult decat perfect. :) Imi place combinatia de culori folosita, imi place ca modelul este curat si ingrijit. Ei bine, daca stam sa analizam toate modelele facute de Ioana pe care le-am postat, nu cred ca am avea ce sa criticam la ele.
A spus si ea, va spun si eu: una din "reguli" este ca unghia sa fie data cu o oja ..alba de preferat (asta am folosit si eu in cele doua modele postate), iar alta "regula", una foarte importanta, este ca degetul sa fie bagat in apa cu unghia in pozitie orizontala iar cand il scoti, sa fie intins, deci unghia sa fie in pozitie verticala.
Mi-a trimis si o poza cu lacurile pe care le-a folosit.
Nu este greu de facut, asa ca daca vreti, puteti incerca oricand, insa sa fiti incarcate cu "rabdare" pentru ca va ia ceva timp. :) Dar eu consider ca rezultatul este pe masura timpul folosit.

Multumesc Ioana si felicitari!!! :*
Citeşte mai departe...

7 feb. 2012

French negru si alb


Iei, am avut si eu timp astazi pentru unghiute. :) Nu mi-am dat prea mult interesul pentru ele, caci dupa cum se vede, in timp ce imi curatam unghiile, am zis ca imi tai si eu putin cuticulele, cu toate ca nu era chiar necesar, insa m-am gandit sa folosesc acea "chiureta" pe care o au pilele intr-un capat, dar nu prea imi este indemana sa o folosesc...motiv pt care le-am "ciupit" putin ;))
In fine, m-a durut putin, dar acum mi-a trecut ;))
Daca ar fi sa analizez putin unghiile, stiu ca nu au forma perfecta. Sunt prea micute pentru a le da inca forma cu care le-am obisnuit. De fel, le tin rotunde. :)
Poate ca va ganditi ca sunt prea mici si pentru french, dar eu nu tin cont de lungimea unghiei pentru a-i face french. Daca va place, eu o sa va explic ce si cum am folosit. :)

Aveti nevoie de:
1. baza;
2. lac incolor;
3. lac pentru french;
4. stampila si placuta cu model.
Eu am facut french-ul cu mana libera, cine nu poate, foloseste benzi pentru french. :)

Cum am procedat:
1. am aplicat baza si am asteptat sa se usuce;2. am facut partea de french negru. Daca nu am aplicat corect, am "indreptat" cu pensula unui lac de pictat;3. am facut partea de french alba;
4. am aplicat modelele cu stampila;5. am aplicat un strat de lac incolor pentru uniformizarea french-ului, dar asa rezista si mai mult modelul aplicat cu stampila.
Am folosit:
1. baza: lac de unghii Flormar, numarul 305,
2. negru: lac de unghii Orkide, numarul ,
3. lac de unghii pentru pictat Orkide, numarul 09,
4. alb: lac de unghii Flormar, numarul ,
5. lac de unghii Lóreal;
6. doua placute din seria Bxx.

Va place? :D

Pupici!!!

Citeşte mai departe...

6 feb. 2012

Cute Blog Award


Sincera sa fiu, e pentru prima data cand fac acest lucru :D Am mai fost o data "invitata" la asa ceva, insa am zis ca o sa fac..o sa fac...si n-am mai facut, am uitat. :D Si cand am vrut sa fac... nu ma "invitat" nimeni :D
Astazi s-a produs minunea .... si asta datorita lui Rosementa si vreau sa-i multumesc pentru acest premiu. Nu stiu cat de mult il merit, dar ii sunt recunoscatoare pentru acest lucru. :*

REGULI:
1.Aminteşte persoana care ţi-a acordat premiul printr-un link către blogul ei.
Rosementa

2. Răspunde întrebărilor care însoţesc premiul!
o sa incerc sa fiu pe cat se poate de clara :D

3. Spune ceva despre tine ce nu ai mai spus nimănui pe blog.
Mmm, pai nu cred ca am spus ceva despre mine pe acest blog, am scris strict
despre manichiura .. :D Nu stiu daca e bine sau nu, dar nu am vrut sa amestec lucrurile.
Sunt o tipa vesela, imi place sa citesc orice prind (mai putin cartile din gama SF)
si.... :"> iubesc iarna :D (nu ma urati pentru asta :D).


4.
Premiază câte bloguri crezi tu că merită acest premiu!

5. Asigura-te că anunţi proprietarii blogurilor ca au primit acest premiu!


INTREBARI:
1. Care este produsul de machiaj preferat?
Rimelul... nu am probleme cu tenul, motiv pentru care nu sunt
dependenta de fond de ten
.
2.Care a fost trend-ul preferat in 2011?Am adorat toate nuantele de maro care s-au purtat si sper sa se poarte in continuare. Este una din culorile mele preferate!
3.Care este desertul tau preferat?
CocoLoco... :X4.Culoarea preferata?
Am mai multe :)) Sa incepem asa: machiaj ->maro, portocaliu, negru, lila; haine -> negru, maro, albastru, portocaliu, gri (acum nu va ganditi la mine imbracata toata intr-o singura culoare... never :))) )

5.Care este prenumele tau?
Luiza-Andreea

6.Care este ultima melodie pe care ai ascultat-o?

plus alte 2 melodii care ma obsedeaza: What`s Up= Povestea Inimii si tot What`s Up= Habar n-ai tu2 :D si inca cateva care-s pe repeat :D Dar pe astea chiar le recomand, sunt super :">

7.Pisici sau caini?
Niciunul :D adica imi plac ambele, ador cateii si iubesc pisicile, insa nu-mi place sa am niciun animal in casa, nu-mi place sa ma atasez prea mult de ele pentru ca daca ar pati ceva as muri o data cu ele. :)
Citeşte mai departe...