26 oct. 2011

Bun venit, Elena!


Elena este o super fata pe care am cunoscut-o in urma unei comenzi primite de la ea. Este pasionata de manichiura si ma bucur foarte mult ca acum si-a facut si ea blog. Vreau sa o felicit pentru acest lucru si m-a uimit extrem de mult cu postarile ei inca de la inceput! Toate articolele ei sunt foarte interesante. Gasiti aici de toate, cum sa aplicati oja corect, cum sa va ingrijiti unghiile si multe alte lucruri cu toate detaliine necesare.
Aceste modele sunt facute de ea. Mi le-a trimis de foarte multa vreme, insa la cat timp liber am, abia acum am reusit sa le postez. Se vede ca e o viitoare manichiurista. La forma unghiilor nu am nimic de criticat.
Imi place foarte mult modelul cu rosu si alb (prima poza). Imi place simplitatea modelului din a doua poza. Despre floricelele din poza trei nu am nimic de obiectat. Chiar imi place!!!
Fluturasul din poza de mai jos este destul de reusit. Eu ador modelele in care unghia degetului inelar este diferit si se pare ca ea mi-a atins "coarda sensibila" cu toate modelele, caci si primul are un stras. :))
Insa, ceva ceva de obiectat tot am! As fi vrut sa se vada mai clar floricica din modelul trei!!! :) Stiu ca nu sunt in masura sa spun acest lucru, caci la ce poze puneam eu pe blog intr-o perioada...mi-e si rusine sa ma uit in urma :P
As vrea sa fac un "clasament" al modelelor, insa nu pot.
Voi puteti? :*:*:*

In fine, nu ezitati sa intrati pe blogul ei. MERITA!!!
Related Posts with Thumbnails

1 comentarii:

Elena Elly on 27 octombrie 2011, 07:50 spunea...

ms mult de tot Luiza pentru reclama care mi-o faci!te pop dulce!

Trimiteți un comentariu