20 ian. 2012

Modele pe unghii mici


Noroc cu voi fetelor, ca mai imi trimiteti poze cu modelele voastre si ca imi dati voie sa le postez. Ma bucur foarte mult ca vreti sa impartiti ideile voastre si cu celelalte fete, foarte dragut din partea voastra. :*
Astazi o sa postez doua modele ale unei prietene, pe care le am de ceva vreme in calculator, insa nu prea am avut ocazia, in ultima vreme, sa ma mai ocup si de postari.
Primul dintre ele, mie mi se pare destul de clar ce vrea sa reprezinte si cred ca si voi v-ati dat seama. Sunt niste petale de flori, mai exact jumatate de floare, as putea spune, care sunt facute destul de dragut. A folosit vopselele acrilice si pensule, iar daca nu ma insel, a fost pentru prima data cand le-a facut si i-au iesit foarte de bine.
Imi place ideea si cred ca acest lucru se datoreaza si pozelor foarte clare.

Imi place de Ioana, are foarte multa imaginatie si ii place sa isi faca unghiile, atat cat timpul ii permite. Si mie imi place, doar ca m-am cam lenevit in ultimul timp, dar nici timp nu prea mai am, ca abia daca mai imi dau unghiile cu oja. Si fetele cu care ma intalnesc pot confirma acest lucru ;)) Dar aseara mi-am facut timp, si mi le-am taiat de tot si le-am dat cu oja... potocalie, pentru ca mi-am luat si o gentuta portocalie si sa ma asortez. :D
O sa va arat poze, insa nu acum, pentru ca nu le-am facut :)) (astept sa se stearga marginile de tot, sa nu ma mai muncesc eu sau sa apara urate pe in poza)

Cum va spuneam la inceputul articolului, va prezint doua modele, ambele facute de Ioana.

Mie imi place, mult chiar. Si faptul ca are marginile curate, da un alt aspect, mai curat, si toata atentia se indreapta asupra moselului. Dupa cum observati, pe unghia degetului aratator, a aplicat sclipici pe toata unghia. Ea spunea ca nu e chiar asa frumos, dar mie mi-a placut, arata ca si cum ar ninge cu fulgi stralucitori ;)) Am dreptate?

Sper sa va placa si voua!!!
Multumesc Ioana si mai astept modele de la tine!!! :*
Citeşte mai departe...

4 ian. 2012

Zapada pe unghii


Cand m-am apucat sa-mi fac unghiile, ma gandisem la un model mai complicat ..cu mos craciun si bradut pentru a participa la concursul organizat de Flory. I-am promis ca voi participa..insa cand m-am apucat eu sa-mi fac unghiile pentru concurs, era un pic cam tarziu pentru inscriere. Iar cand am vazut modelele postate de celelelate fete era clar ca nu aveam nicio sansa sa castig. ;)) Insa am rugat o prietena, care avea unghiile facute cu tema concursului (fara sa fi stiut de concurs) sa se inscrie. Aici este modelul ei si sper sa o votati :* Chiar mi-a placut, motiv pentru care am rugat-o sa se inscrie.

Modelul meu este pe cat se poate de simplu si de usor de facut.
Am folosit:
1. lac incolor- Lòreal,
2. lac colora- Gabrin, 4lei.
3. acril- 20lei/cutiuta.
4. buretel,
5. sclipici- alb, 0,5lei/fiola.
6. pensula evantai.


Cum am procedat:
1. am aplicat un strat de lac incolor, iar dupa ce s-a uscat am aplicat oja colorata rosie;
2. am asteptat sa se usuce si oja rosie, dupa care am pus putin acril pe o coala si cu buretelul am tamponat pe unghie ca pentru french;
3. apoi am dat cu un strat de lac incolor peste partea de french sa aplic sclipici alb;
4. la final am mai aplicat un strat de lac incolor pentru fixarea sclipiciului.

Nu este modelul chiar asa stralucit.... mai ales ca are marginile nesterse.:) Cu ele sterse arata mai ok ;))
Dar cum nu am rabdare sa le sterg, am facut pozele asa. :D
Sper sa va placa, nu a durat deloc mult, doar vreo 20 minute.

Va pup si LA MULTI ANI!!!
Citeşte mai departe...