18 mai 2011

Flori 3D


Daca modelul ar fi fost facut cu mai multa grija, ar fi iesit foarte frumos. Mi se pare cam neingrijit si "grabit". Bilutele parca sunt "aruncate" si a pus prea mult, sau poate exagerat de mult lac. Cred ca lacul incolor era prea gros sau a pus prea multe straturi.
Imi place cum se vede cu floricica aceea. Insa, daca nu o lipiti cu atentie si sa fiti sigure ca rezista, nu are rost ca o mai aplicati. Elena a lipit floricica cu lac incolor si nu a rezistat prea mult, dar nici modelul nu l-a tinut prea mult pe unghii, doar cateva minute cat sa-i faca poze si sa-mi trimita.
Sincer, nici nu avea cum sa-l tina.
Inca un lucru de care ar fi trebuit sa tina cont, culoarea respectivei flori sa nu fie alba. Nu prea se baga de seama. Bine ca a pus acele bilute de alta culoare, care mai sting albul french-ului.
Voi ce parere aveti?
Multumesc ELENA!

Related Posts with Thumbnails

3 comentarii:

Mad@ on 18 mai 2011 la 11:52 spunea...

Ai dreptate, pare prea grabit si oarecum murdar.
Bilutele trebuie puse cu mare grija, si trebuia sa astepte sa se usuce bine inainte sa dea cu lac..din cauza aceasta s-au decolorat si arata asa murdar.
Sau ar fi putut sa faca cate o dunga roz in V-ul french-ului si sa puna bilute argintii, intrucat acestea nu se decoloreaza ;)

Iar floarea arata mai bine roz, iar din bilutele de sub ea tb sa faca o tulpina si o frunzulita.. ar fi aratat mai fain ;)

oupu on 19 mai 2011 la 00:31 spunea...

Cred ca mai multa atentie ar fi facut modelul sa arate foarte luxos. Din greseli se invata. Mai bine experimentam decat sa ne resemnam ca nu putem face nimic:)

Luiza on 19 mai 2011 la 09:05 spunea...

Cata dreptate ai Diana. Acesta este si motivul pentru care am postat modelul acest. Am mai multe modele ale Elenei pe blog, si unele chiar sunt reusite. Dar daca s-a grabit a gresit. Asta ar trebui sa invete si fetele, ca daca nu iese din prima sau din a 2-a nu inseamna ca nu o sa iasa niciodata. Cu rabdare o sa obtina modelul dorit. :*
Astazi o sa postez un alt model al Elenei, sa vedeti diferenta. :) :*

Trimiteți un comentariu